Brolægning

Havens Nøgle ApS

Få løst alle former for belægningsopgaver

Har du en nedsunken indkørsel, der skal rettes op, eller skal du have anlagt en ny terrasse? Hos Havens Nøgle laver vi alle former for belægningsopgaver lige fra indkørsler til terrasser og stier. Vi har erfaring med mange forskellige materialer, der gør, at vi nok skal finde en løsning, der passer til dine behov. Løsninger med fast eller løs belægning har vi styr på, og du får det, som du vil have det.

Vi laver følgende brolægningsopgaver:

R

Sten

R

Fliser

R

Skærver

R

Flis

R

Slotsgrus og andre former for grus

R

Al fast og løs belægning

Til både private og erhverv

Vores kundebase hører til i Lyngby, Nordsjælland og Storkøbenhavn og indebærer alt fra private boligejere til kommuner og grundejerforeninger, der alle har brug for noget forskelligt. Det er alt fra enkeltstående opgaver som en ny terrasse eller serviceaftaler, hvor vi vedligeholder samtlige gangstier. Om du skal have lavet 5 kvm eller 500 kvm har ingen betydning for, om vi påtager os opgaven eller ej – vi lever af tilfredse kunder og ikke opgavens størrelser.   

Mangler du en kompetent anlægsgartner til at lægge din indkørsel eller terrasse? Ring til os i dag, og så kommer vi ud til dig inden for maksimalt 3 dage.

Services

Brolægning

Støttemur

Træfældning

Beskæring

Vedligeholdelse

Havearbejde

Beplantning

4 grunde til, du skal vælge os

  • Vi er fleksible
  • Vi kan løse alt
  • Gennemskuelige priser
  • Kundeservice i topklasse