Beskæring

Havens Nøgle ApS

Giv dine buske en makeover

Havens Nøgle udfører beskæringsopgaver for dig, der har et træ eller en busk, der har vokset sig for stor og vild, men som du stadig ønsker at bevare. Du kan få beskåret, lige som du vil have det i forskellige størrelser og former. Vi sørger altid for at vejlede med vores ekspertise, ift. hvad der vil være bedst for dit træ eller din busk, og vi finder altid frem til en løsning. Vi kan finde en løsning på alt, og vi arbejder, indtil vi finder den.

 Styrk dit frugttræ

Med en professionel beskæring giver du dit frugttræ de bedste muligheder for at give frugter. Træet skal bruge sin energi på frugterne og ikke på at lade uegnede grene vokse. Det kan blive en stressfaktor for træet, hvis ikke det bliver beskåret rigtigt og til den rette tid, så det vil være en god investering i dit træs sundhed at få en professionel til at ordne det for dig. Vi rådgiver dig gerne ift., hvordan du udnytter dit frugttræ bedst muligt.  

Søger du en professionel anlægsgartner, der har styr på beskæringsteknikkerne? Ring eller skriv til os i dag, og så kommer vi ud til dig inden for maksimalt 3 dage.

Services

Beskæring

Brolægning

Støttemur

Træfældning

Vedligeholdelse

Havearbejde

Beplantning

4 grunde til, du skal vælge os

  • Vi er fleksible
  • Vi kan løse alt
  • Gennemskuelige priser
  • Kundeservice i topklasse